Single -Lehdistötiedote

20.08.2013

EasyPark kännykkäpysäköintipalvelu nyt myös Kokkolassa

Yhä useampi autoilija maksaa pysäköintinsä kännykkäpysäköintipalvelun avulla. Kokkola liittyi edelläkävijöiden joukkoon ja otti EasyPark kännykkäpysäköintipalvelun käyttöön kadunvarsipysäköintiin.

EasyPark kännykkäpysäköintipalvelu on helppokäyttöinen ja nykyaikainen palvelu, jonka avulla autoilija maksaa vain todellisesta käyttämästään pysäköintiajasta. EasyPark-palvelu käynnistetään joko EasyPark-älypuhelinsovelluksella tai soittamalla EasyPark-vastaajapalveluun. EasyPark-palvelun käyttäjät saavat pysäköintiajan loppumisesta muistutuksen tekstiviestitse matkapuhelimeensa. Autoilija voi halutessaan jatkaa matkapuhelimellaan pysäköintiaikaa toisin kuin aiemmin, jolloin pysäköintiajan jatkaminen edellytti käyntiä ensin pysäköintiautomaatilla ja sitten autolla.

- Olemme iloisia voidessamme tarjota EasyPark kännykkäpysäköintipalvelun myös kokkolaisille. Sekä yritysmaailmasta että yksityisiltä ihmisiltä kiitosta saanut palvelu tekee jokapäiväisestä autoilusta entistä helpompaa ja sujuvampaa, kun ei tarvitse enää varata kolikkoja pysäköintimaksuja varten, sanoo maajohtaja Timo Haapanen, EasyPark Suomi.

EasyPark kännykkäpysäköintipalvelussa on nyt myös kaksoistilitoiminnallisuus, jonka avulla käyttäjä voi maksaa sekä yksityiset että yrityspysäköinnit yhden kännykkäsovelluksen kautta eli hyödyntää kännykkäpysäköintipalvelua kaikessa pysäköinnissään.

- On hienoa, että voimme jatkossa tarjota Kokkolassa autoilijoille erilaisia pysäköintimaksuvaihtoehtoja, kuten nyt käyttöön otettu kännykkäpysäköintipalvelu, sanoo kaupungininsinööri Heikki Penttilä, Kokkolan kaupunki. – Myös kalliiden pysäköintimaksuautomaattien tarve vähenee kännykkäpysäköinnin yleistyessä, jolloin kaupunki säästää. Automaateista koituu säännöllisiä kustannuksia tyhjennys- ja huoltotarpeen muodossa,

Lisätietoja:

Timo Haapanen, maajohtaja Easypark Suomi, puh. 0400 816 961, timo.haapanen@easypark.net
Heikki Penttilä, kaupungininsinööri, Kokkolan kaupunki, puh. 044 780 9332, heikki.penttila@kokkola.fi


Lehdistön yhteystiedot

Stefan Anderson
Toimitusjohtaja
+358 50 374 7023
stefan.anderson@easypark.net


Saatavilla App Storessa
Android älypuhelinsovellus Google Playssa
Lataa Windows puhelimeen
 

Kirjaudu EasyParkiin

Matkapuhelinnumerosi:
SalasanaUnohditko salasanasi?
Muista minut
Peruuta Kirjaudu

Pysäköintioperaattori, Kirjaudu tästä

×

EasyPark - salasanan nollaus

Huomioithan että nollaamalla salasanan, muutat salasanan kaikkiin EasyPark rajapintoihin. Varmista että älypuhelinsovelluksessasi on tallennettuna viimeisin salasana.

Lähetä sähköpostitse Lähetä SMS viestinä
×

Haluan EasyParkin

Haluan rekisteröityä

Yksityisasiakkaaksi
Yritysasiakkaaksi
×

Kerro ystävälle

×

Kiinnostuitko

Syötä tietosi alle saadaksesi yhteydenoton 24h sisällä.

×

 

×